Over Ons

‘Sometimes you just know its time to start something new and trust the magic of new beginnings’

Hoe is Simply Slim begonnen? Tijdens mijn werk als diëtiste zag ik dat de meeste cliënten bij de diëtist kwamen als laatste redmiddel tegen overgewicht. Doelen met een tijdstraject. Doordat veranderingen in leefstijl veel tijd en moeite kosten, werd de motivatie van de cliënten steeds op de proef gesteld.

Mensen begeleiden en helpen om hun doelen te behalen geeft mij voldoening en veel plezier in mijn werk. Maar als de cliënten hun doel niet behalen of met een teleurgesteld gezicht van de weegschaal afkomen, krijg ik geen voldoening. Ik wil mijn cliënten sneller resultaat bieden, zodat hun motivatie en zelfvertrouwen groeit.

Zo kwam ik tot het idee om mijn kwaliteiten als diëtist te gaan combineren met een apparaat. Een apparaat dat een signaal stuurt naar de hersenen via de zenuw om de spier aan te spannen. De apparatuur levert geen energie mee en dus moet er aanspraak gemaakt worden op de overtollige vetmassa in het lichaam. Het apparaat is een hulpmiddel om uw doel sneller te behalen. Het zorgt ervoor dat u spieren sterker worden en uw metabolisme wordt verbeterd.

Ik zal mijzelf nog even in het kort voorstellen. Ik ben Fasiha Panchu. In september 2016 heb ik de titel diëtiste met heel veel trots verdiend. De titel diëtist is beschermd. Alleen mensen met een afgeronde hogere beroepsopleiding Voeding en Diëtetiek mogen deze gebruiken. Als diëtist sta ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister van Paramedici.

Ik heb ervaring met de Hindoestaanse en Nederlandse eetcultuur. Daarnaast ben ik ontzettend nieuwsgiering naar de vele andere eetculturen. Naast mijn praktijk ben ik werkzaam als apothekersassistente. Afgelopen jaar heb ik met veel passie en plezier gewerkt bij de Diëtistenpraktijk de Zoete Appel in Amsterdam-West. Door de afstand heb ik besloten om een praktijk in Almere te starten.

Ook ik heb een druk leven en begrijp heel goed dat mensen geen tijd of energie hebben om aan ontspanning te werken. Ons metabolisme wordt beïnvloed door vijf factoren: gezonde voeding, vocht, beweging, een goed slaapritme en ontspanning.

Er zijn altijd momenten in ons leven dat we veel stress ervaren. Hoe gaan wij hiermee om? In verband met een drukke leefstijl is ontspanning niet onze grootste prioriteit. Daarom kunt u bij Simply Slim ook ontspannen met muziek, tv kijken of gewoon stilte