‘1 tot 2 kledingmaten verliezen in 10 behandelingen!’

Wat is Cavitatie?

Met cavitatie bereik je het effect van een reguliere liposuctie, maar zonder chirurgische ingreep. Cavitatie is een manier om vet veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. Laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij.  Door deze zogenaamde cavitatie worden de wanden van de vet cellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. Hierdoor komt de inhoud van de behandelde vet cellen vrij die daarna door het lichaam op een natuurlijke manier afgebroken en via het lymfe systeem afgevoerd. Dat maakt cavitatie tot het beste alternatief voor liposuctie. Na slechts enkele behandelingen bereik je het resultaat van liposuctie, zonder pijnlijke operatie en blijvende littekens. Een cavitatie behandeling is veilig, pijnloos en bewezen effectief.

De Voordelen:

 • Direct meetbaar resultaat al na één cavitatie behandeling
 • Verlies van centimeters, zonder te sporten
 • Vet definitief weg
 • Reductie van cellulitis
 • Zeer plaatselijke behandeling mogelijk
 • Meerdere lichaamsdelen tegelijkertijd behandelen
 • Geen operatie, narcose of injecties
 • Geheel pijnloos

Afslanken door middel van cavitatie is de eerste stap naar zichtbare buikspieren
Buikspieren worden pas echt goed zichtbaar als er weinig tot geen vet op deze lichaamszone zit. Vermindering van vet en vetophopingen zorgen ervoor dat de buikspieren beter zichtbaar worden. Na het verminderen van het overtollige buikvet kunnen de buikspieren getraind worden met buikspieroefeningen of door middel van een elektrostimulatie behandeling.

Elektrostimulatie
Dankzij elektrostimulatie worden spieren krachtiger, soepeler en nemen de spieren toe in volume. Oorspronkelijk werd de techniek gebruikt door therapeuten als onderdeel van revalidatieprogramma’s. In de sportkinesitherapie wordt elektrostimulatie bij atleten toegepast tijdens een herstelfase of tijdens een periode van gedwongen rust.

De techniek helpt de atleten in dat geval om hun spiermassa te behouden. Een ander voordeel is dat bepaalde spiergroepen, die weinig aan bod komen tijdens klassieke sportbeoefening, gestimuleerd worden. Sommige sportbeoefenaars doen beroep op elektrostimulatie om al hun spieren goed op te warmen voor een competitie. Anderen daarentegen beëindigen hun training of wedstrijd met wat strekoefeningen en elektrostimulatie. Deze techniek, die geen inspanningen vergt, gemakkelijk toe te passen is en die niet belastend is voor de spieren, is ideaal om spieren te trainen en te versterken. Daarmee heeft elektrostimulatie een groot publiek voor zich gewonnen.

Bij Simply Slim worden de technieken ultrasound cavitatie, elektrostimulatie en infrarood gecombineerd voor een doorbraak op het gebied van  snel afvallen, plaatselijke vetverbranding en figuurcorrectie.

Voordelen van infraroodstraling

 • Heeft een positieve invloed op de huid
 • Zorgt voor een sneller spierherstel
 • Goede oplossing bij spier- en gewrichtspijn
 • Snellere en efficiënte opbouw van lichaamscellen

De invloeden van infrarood straling op spieren en gewrichten wordt als positief ervaren. Naast spieren en gewrichten heeft het ook een positieve werking op je schoonheid. De positieve invloed van infraroodstraling wordt erkend door specialisten, zoals fysiotherapeuten en artsen. Daarom wordt infrarood ook aanbevolen bij reuma of fibromyalgie. Doordat infraroodstraling de doorbloeding verbeterd is dit ook goed voor je huid. Nieuwe cellen kunnen sneller en beter worden opgebouwd en oude cellen worden sneller afgevoerd, wanneer de doorbloeding verbeterd. Doordat cellen sneller worden opgebouwd gaat het herstel van je spieren en huid ook sneller.

Behandelingen van 4 fases

Iedere behandeling bestaat uit 4 fases, in de eerste drie fasen van de behandeling worden de geselecteerde vezels geactiveerd. De laatste fase van de behandeling bestaat uit lymfe drainage om het lichaam te ondersteunen bij het afvoeren van de afvalstoffen. We adviseren 1 à 2 behandelingen per week in een kuurverband van 10 behandelingen. Elke behandeling werkt 48 uur na!

Per kuur in combinatie met een aangepast dieet kun je 1 tot 2 kledingmaten zichtbaar meten. Een behandeling duurt 30 minuten. 

Combineer voor sneller resultaat

De behandelingen kunnen gecombineerd worden met de Best Wraps, diverse diëten of Detox kuren en zijn de meest gevraagde behandelingen na een cavitatie of cryo behandeling om meer en sneller resultaat te behalen.

Wil je weten waar ik je allemaal bij kan helpen?

036 207 00 56

info@simplyslim.nl