‘1 tot 2 kledingmaten verliezen in 10 behandelingen!’

Bodysculpting

Hét afslanksysteem

BodySculpting is hét afslanksysteem met verschillende programma’s voor algeheel afslanken, behandelen van cellulitis, vetophopingen, huidversteviging, lymfedrainage en meer.

De apparatuur maakt synergetisch gebruik van cavitatie ultrasound, bodysculpting, lipolyse en infrarood therapie om diepere effectiever gelokaliseerde vet cellen, cellulitis lipo dystrofie water retentie en huidverslapping te behandelen.

Stel een individueel programma samen

Voor iedere cliënt kan individueel een programma samengesteld worden om tot het gewenste resultaat te komen. In plaats van uren naar de sportschool doet de apparatuur het werk voor u, 800 sit ups en 1200 dijbeen spier oefeningen om sneller en effectiever af te slanken en de huid te verbeteren.

De geavanceerde apparatuur werkt met verschillende (vrij instelbare) golven om elke vezel van de spieren te activeren en de snelle suikers in het lichaam maar ook het opgeslagen vet te verbranden.

Wat is Cavitatie?

Met cavitatie bereikt u het effect van een reguliere liposuctie, maar zonder chirurgische ingreep. Cavitatie is een manier om vet veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. Laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij.  Door deze zogenaamde cavitatie worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. Hierdoor komt de inhoud van de behandelde vetcellen vrij die daarna door het lichaam op een natuurlijke manier afgebroken en via het lymfe systeem afgevoerd. Dat maakt cavitatie tot het beste alternatief voor liposuctie. Na slechts enkele behandelingen bereikt u het resultaat van liposuctie, zonder pijnlijke operatie en blijvende littekens. Een cavitatie behandeling is veilig, pijnloos en bewezen effectief.

De Voordelen

 • Direct meetbaar resultaat na slechts één cavitatie behandeling
 • Verlies van centimeters, zonder te sporten
 • Vet definitief weg
 • Reductie van cellulitis
 • Zeer plaatselijke behandeling mogelijk
 • Meerdere lichaamsdelen tegelijkertijd behandelen
 • Geen operatie, narcose of injecties
 • Geheel pijnloos

Afslanken door middel van cavitatie is de eerste stap naar zichtbare buikspieren
Buikspieren worden pas echt goed zichtbaar als er weinig tot geen vet op de betreffende lichaamszone zit. Vermindering van vet en vetophopingen zorgt ervoor dat de buikspieren beter zichtbaar worden. Na het verminderen van het overtollige buikvet kunnen de buikspieren getraind worden met buikspieroefeningen of door middel van een Elektrostimulatie behandeling.

Voordelen van infraroodstraling

 • Heeft een positieve invloed op uw huid
 • Zorgt voor een sneller spierherstel
 • Goede oplossing bij spier- en gewrichtspijn
 • Snellere en efficiënte opbouw van lichaamscellen

De invloeden van infrarood straling op spieren en gewrichten wordt als positief ervaren.
Naast spieren en gewrichten heeft het ook een positieve werking op uw schoonheid. De positieve invloed van infraroodstraling wordt erkend door specialisten, zoals fysiotherapeuten en artsen. Daarom wordt infrarood ook aanbevolen bij reuma of fibromyalgie. Doordat infraroodstraling de doorbloeding verbeterd is dit ook goed voor uw huid. Nieuwe cellen kunnen sneller en beter worden opgebouwd en oude cellen worden sneller afgevoerd, wanneer de doorbloeding verbeterd. Doordat cellen sneller worden opgebouwd is de herstel van uw spieren en huid ook sneller.

 
Elektrostimulatie

Dankzij elektrostimulatie worden spieren krachtiger, soepeler en nemen de spieren toe in volume.

Oorspronkelijk werd de techniek gebruikt door therapeuten als onderdeel van revalidatieprogramma’s. In de sportkinesitherapie wordt elektrostimulatie bij atleten toegepast tijdens een herstelfase of tijdens een periode van gedwongen rust.

De techniek helpt de atleten in dat geval om hun spiermassa te behouden. Een ander voordeel is dat bepaalde spiergroepen, die weinig aan bod komen tijdens klassieke sportbeoefening, gestimuleerd worden. Sommige sportbeoefenaars doen beroep op elektrostimulatie om al hun spieren goed op te warmen voor een competitie. Anderen daarentegen beëindigen hun training of wedstrijd met wat strekoefeningen en elektrostimulatie.

Deze techniek, die geen inspanningen vergt, gemakkelijk toe te passen is en die niet belastend is voor de spieren, is ideaal om spieren te trainen en te versterken. Daarmee heeft elektrostimulatie wellicht het grote publiek voor zich gewonnen.

Bij bodysculpting worden de technieken ultrasound cavitatie, elektrostimulatie en infrarood gecombineerd voor een doorbraak op het gebied van afvallen, plaatselijke vetverbranding en figuurcorrectie.

Behandelingen van 4 fases

Iedere behandeling bestaat uit 4 fases, in de eerste drie fasen van de behandeling worden de genoemde vezels geactiveerd. De laatste fase van de behandeling bestaat uit lymfe drainage om het lichaam te ondersteunen bij het afvoeren van de afvalstoffen. We adviseren 1 à 2 behandelingen per week in een kuurverband van 10 behandelingen. Elke behandeling werkt 48 uur na!

Per kuur in combinatie met een aangepast dieet kunt u 1 tot 2 kledingmaten zichtbaar meten. Één behandeling duurt 30 minuten, een behandeling met twee behandelzones duurt 60 min

Combineer voor sneller resultaat

De behandelingen kunnen gecombineerd worden met de Best Wraps, diverse diëten of Detox kuren en zijn de meest gevraagde behandelingen na een cavitatie of cryo behandeling om meer en sneller resultaat te behalen.